To so stvari, ki morajo NUJNO z mano na dopust

Okej, itak gre z mano preveč majic, kratkih hlač, oblekic, .. ampak zakaj pa ne, če lahko? Sem namreč tako sorte, da se oblečem v tisto kar mi v določenem momentu zapaše, za cel teden vnaprej pa tega pač ne morem predvideti ☺ ampak pustimo tipična oblačila, v tem prispevkom se bom posvetila konkretnejšim predmetom ☺

Enodelne kopalke

Enodelne kopalke so zelo praktične kadar se odpraviš na daljših izlet, saj s seboj nočeš nositi preveč “šare”, oziroma drobnarij.

V kombinaciji z njimi lahko brez kompliciranja oblečeš kratke hlače. Med hojo naokrog jih koristiš kot top, ko se želiš osvežiti pa slečeš samo kratke hlače. Ko je kopanja konec še malo posušiš na plaži, navlečeš kratke hlače nazaj na rit in potepanje se lahko nadaljuje ?

Bela tunika

Prav tako zelo praktična na potepih, saj nam senca ni ves čas dostopna. Z njo se pa izogneš opeklinam.Bela tunika

Zaščita kože pred soncem

Pred soncem se zaščitim s kremami  (vsaj 2 različnih faktorjev in za obraz z visokim faktorjem), s sončnimi očali ter slamnikom.  Vsi omenjeni predmeti so zame nepogrešljivi.

Varno sončenje

Skrb za lase in kožo

Sol kožo izsuši, zato nas tudi hitreje opeče. Zato z mano na morje vedno roma dobra krema za telo.

Nega

Pa tudi na lase ne smemo pozabiti.  Z mano vedno gre prenosni Tangle teezer, ki je primeren tudi za česanje mokrih las, olje za lase ter dober masten balzam, ki le-te dobro nahrani.

In nenazadnje Floaty!

Brez njega ne grem nikamor več. Kopanje je veliko bolj zabavno, na njem pa se lahko celo malo posončim ? Svojega sem dobila TUKAJ

Floaty

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+