TOP 10 izdelkov slovenskih ustvarjalcev in podjetnikov 2019

Res je, da je že april ter da se take sezname ponavadi dela v začetku leta, a kljub temu sem se odločila, da navedem TOP 10 produktov, ki sem jih preizkusila v prejšnjem letu.

1. Nega telesa in duha

Ni mi bilo treba 2x premisliti o tem produktu. Vsakič znova, bi ga brez dvoma uvrstila na ta seznam.

set za sprostitev

To je Ananya maslo za telo. Razlog, zakaj se je znašlo med najboljšimi je ta, da izvrstno neguje kožo. Sama imam namreč pri mazilih za telo prevečkrat slabo izkušnjo. In sicer tako, da mojo suho kožo še dodatno izsušijo, namesto, da bi učinkovali obratno. Nekatera masla prav tako ostajajo na površju kože in jo puščajo preveč mastno. Tole pa se zelo lepo vpije. Velik plus je tudi neverjetno prijeten vonj, ki pomirja. Je prava izbira in prijetna razvada, ko ob koncu dneva zlezemo ispod tuša.

2. Vse je leseno

Pri lesenih izdelkih bi izpostavila Zajchek Woods. Zato, ker je Sebastjan, kar se lesa tiče, tako zelo vsestranski. Tekom lanskega leta sem vam predstavila njegov lesen nakit, lesene nagrobne sveče pa tudi lesene novoletne, oziroma božične voščilnice, ki v sebi skrivajo majhno smrečico, katero lahko sestavimo.

najlepši leseni uhani

Predpostavila pa bi predvsem uhane. Izdeluje jih v zelo posrečenih in simpatičnih oblikah. Posebna prednost zame pri le-teh pa je ta, da se mi luknjice, kadar jih nosim ne vnamejo in ne gnojijo, kot pri večini drugih uhanov, ki jih zaradi tega lahko nosim le priložnostno.

3. Vedno čvrsta

Z veseljem še enkrat predstavim pripomoček za telovadbo, ki ga redno uporabljam. Pridejo tedni, ko ga koristim čisto vsak dan, a se kljub temu ne obrabi.

Trak za vadbo

To je Peach booty plan elastika za zadnjico. Elastika omogoča, da po nekaj minutni vadbi že čutiš “muskelfiber”. Zadnjica pa je s kolikor toliko redno uporabo vse bolj čvrsta in lepše oblike.

4. Inovativna dieta

Gre za čisto posebno dieto, oziroma odmerjanje obrokov s pomočjo Omnom sklede.

Peresnike sem naložila v Omnom skledo

Omnom skleda je zasnovana tako, da ima obliko in volumen človeškega neraztegnjenega želodca. V njej pa lahko tudi pečemo. Kar je super za peko gratinirane zelenjave.

5. Varno pridobivanje zagorele polti

Lani sem se sončila s pomočjo Afroditine marmelade in to tiste, ki vsebuje tudi zaščitni faktor.

Enkrat za spremembo so moje noge bile nekoliko bolj rjave. Mazala sem se na plaži in takrat, ko sem se v kratkih hlačah odpravila na kolo. Moje prve rezultate lahko vidiš TUKAJ.

6. Brez neprijetnih vonjav

V lanskem letu sem preizkusila lušten nabor naravnih deodorantov, ki jih zdaj tako rada uporabljam. So učinkoviti, kože pa ne razdražijo.

naravni deodorant

Eden izmed takih je ProEa.

7. Nega od glave do pet

Pri tej znamki dejansko ne morem izbrati najljubšega produkta, saj so vsi naravnost odlični. Oglje za beljenje zob z njihovo ščetko vred, deodorant in milo.

karbonoir serum

V letu 2019 sem imela priložnost preizkusiti še njihov serum, ki me prav tako ni pustil ravnodušne. Še vedno menim, da je nakup tega seruma odlična naložba.

8. Naj bo vedno s tabo

Tale produkt sem izbrala predvsem zaradi inovativnosti in domiselnosti.

coco nogavice

Gre namreč za nogavičke na katere lahko natisneš svojega hišnega ljubljenčka. In tako bo lahko vedno s teboj, kamor koli boš šla.

9. Oblačila s posebnimi napisi

Gre za majice in puloverji z napisi, oziroma “quoti”, kakršnih do sedaj še nismo videli.

Ti so rahlo provokativni, a ne preveč. Sigurno pa boš med njimi našla kakšnega takega, ki bo ustrezal tvoji osebnosti.

10. Čas zame

In nenazadnje imamo tule še čudovit pripomoček, ki pomaga k rasti osebnosti in iskanju samega sebe.

beležnica

To je rokovnik, oziroma nekakšen dnevnik – Čas zame. Spodbuja te k temu, da si z zapisovanjem vanj, vzameš vsaj nekaj minut časa zase. V njem ni prostora za negativnost. Prej za to, da iz dneva in trenutkov potegnemo le najboljše.

Za konec morem povedati še, da je bilo teh 10 produktov zelo težko izbrati, saj sem se lani srečala in sodelovala z mnogimi ustvarjalci.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+