TOP domača pedikura pred poletjem

Poletje se bliža. Še malo pa bomo nosile sandale in natikače. Svoja stopala bomo pokazale “širši javnosti” in ni kaj, da si nebi želele, da bi ta izgledala čim lepše. Zato bo domača, a učinkovita pedikura, tista, ki se je bom lotila v prihodnjih dneh.

Najbolj učinkovita domača pedikura do sedaj

Ne vem, kakšna so sicer tvoja stopala. Na mojih je stanje z otrdelo kožo kar hudo. Pa uporabljam strgalnik, kamen za stopala, pa še baterijski valjček. Saj se z redno uporabo, kolikor toliko obnesejo, a ne toliko, kot bi si želela.

Stanja z otrdelo kožo na stopalih sem se nekaj časa precej sramovala. Plast otrdele kože imam pod mezincem palcem in na blazinici za prsti. Medtem, ko na petah, kot večina (kolikor sem do zdaj zasledila) stanje sploh ni nič kaj hudo.

Domača pedikura

Tokrat bom poskusila novo metodo odstranjevanja poroženele kože. In sicer z masko za stopala. Stvar je zelo enostavna. Le obuješ si “vrečkaste” nogavičke in čakaš, da opravijo svoje delo. Nič ročnega drgnjenja in “heksenšusov”.

Domača pedikura

No po tem tretmaju moraš vseeno potrpeti še par dni (5-7), da se proces luščenja odmrle kože začne. In fej fuj, takole to izgleda.

Učinkovita pedikura

Zdaj, ko se ta proces pri meni končuje, bom tretma ponovila. Ker tegale luščenja v sandalih in natikačih tekom poletja nebi rada kazala. Zato je zdaj idealni čas, da se odstranjevanja poreženele kože lotim.

Tale TOP domača pedikura je dostopna v spletni trgovini Matoyu.si. Poskusi, pa boš videla, kako bo delovala.

Med poletjem pa je pred soncem, klorom, soljo (v morju) treba zaščititi tudi lase, če želimo, da ostanejo lepi in nepoškodovani. Zato te bo morda zanimal tudi tale prispevek -> 3 ukrepi za sijoče lase.

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+