Trije najlepši nahrbtniki

Tokrat predstavljam 3 nahrbtnike, ki pa so si med seboj zelo različni. Kljub temu imajo nekaj skupnih lastnosti, kot je recimo ta, da so zelo lepi, praktični in uporabni. Priznam, da sem bila zelo dolgo (tudi, ko so nahrbtniki postali že zelo trendi)  pristašica torbic, a tudi mene očitno lahko nekateri prepričajo.

 

Janchy Creation

Čeprav ne šiva samo nahrbtnikov, bi tokrat izpostavila predvsem te. Janchy Creation izdeluje najlepše vrečaste nahrbtnike, katere lahko po želji personalizira. Izberemo pa lahko tudi poljubne barve, vzorce, materiale,..  Jaz sem si izbrala blago različnih tekstur in materialov, na katerem prevladujejo modra, siva in srebrna barva. Ta pa je v živo še precej lepši. Več o nahrbtniku si poglej TUKAJ.

Najlepši nahrbtnik

Target Slovenija

Pri Targetu sem prišla do nahrbtnika, ki daje nekoliko vintage in preprost vtis. Tako, da ga običajno vzamem s seboj na kolo ali pa ga nosim s preprostimi poletnimi outfiti. Za na kakšen sproščen izlet. Na voljo jih je malo morje.

Ursanina

Tale pa je spet čisto nekaj posebnega. Gre namreč za torbico in nahrbtnik v enem. Zato je nadvse primeren kadar se s kolesom odpraviš po opravkih, ki zahtevajo malo lepša oblačila. Ali pa na primer za v službo. Torbica\nahrbtnik je izdelan iz filca, naročiš pa jih lahko v spletni trgovini Ursanina, kjer pa lahko najdeš še druge izdelke, kot so naprimer njihove fletne udobne balerinke.

Torbica za na rame Ursanina

Kateri pa je tebi najlepši?

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+