Tudi ustnice si zaslužijo skrbno nego – Gold Loox zlata maska

Vsake toliko tudi mojim ustnicam privoščim nekaj več, kot le balzam za ustnice. Običajno je to doma pripravljen piling s katerim jih nežno zmasiram in odstranim odmrle celice. Tokrat pa sem preizkusila masko z vsebnostjo zlata.

Nikoli do zdaj še nisem uporabljala mask za ustnice, zato je bila radovednost še toliko večja.

Na tujem so take ali drugačne maske z zlatom prisotne že kar nekaj časa. Pri nas pa se je pojavil Gold Loox, ki poleg maske za ustnice ponuja tudi maske za podočnjake.

Njihovega paketa sem se zelo razveselila. V kompletku so bile kar 3 maske za enkratno uporabo. Le te naj bi ustnice naredile bolj polne, saj naj bi izboljšale prekrvavitev in jih navlažile.

Pa poskusimo..

Uporaba maske je zelo enostavna. Masko je potrebno namestiti na ustnice in jo pustiti delovati 20-30 minut – in ravno te minute so najbolj mučne, saj me je noro zanimalo kakšen bo učinek.

jaz z zlato masko

Priznam, da so me kmalu, po tem, ko sem masko namestila, ustnice začele rahlo peči. Malo sem se že ustrašila. A sem hitro spoznala, da ni nič hudega. Malo kasneje sem celo občutila rahlo ščemenje. Pa že mora biti tako, sem si mislila.

Po 30 minutah sem masko odstranila. Ustnice so bile morebiti za pikico večje, nisem čisto prepričana. So pa bile mehke. Sicer pa moj namen tako ali tako ni bilo doseči zelo večjih ustnic, sem s svojimi kar zadovoljna. Če pa si morebiti želiš to doseči, je najbolje, da uporabiš eno masko na dan in sicer v 3 dneh zapored. Meni je bilo najpomembnejše, da jih navlažim.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+