Učinkovit odstranjevalec ličil

Pri tem se pa res ne znajdem. Nikakor mi ne uspe najti primernega sredstva za odstranjevanje make upa. Najti učinkovit odstranjevalec ličil je zame, kot iskanje igle v senu. Vedno čistim in čistim dokler ne izgubim vsaj 5 trepalnic na vsaki strani. Kot, da jih že tako nebi bilo premalo. In to me pošteno razjezi.

Hkrati pa se bojim kupiti kaj agresivnega, ker imam občutljivo kožo, na kateri še prehitro začutim pekoč občutek in posledično rdečico ali pa celo izpuščaj. Tudi oči me začnejo hitro peči in postanejo solzne.

Farmasi odstranjevalec ličil

Znamko Farmasi mi je predstavila Nada, pred tem zanjo še nisem slišala. Pravi, da njihovi izdelki niso testirani na živalih ter da so tudi dermatološko testirani. Pa sem dobila idejo, da pa bi potem res morda preizkusila Farmasi odstranjevalec ličil.

farmasi ličila

Testiram

Bi-phased make-up odstranjevalec je primeren za vse tipe kože ter za tiste punce z občutljivimi očmi. Naličila sem se z nekoliko maskare in temnega senčila. Nekaj srednjega, da bi videla, kako se obnese.

odstranjevanje ličil

Obnesel se je dosti bolje, kot sredstva, ki sem jih uporabljala do sedaj. Z enim potegom je odstranil skoraj vse. Vsega skupaj pa nisem porabila več, kot dveh blazinic. Torej za obe očesi in odstranjevanje pudra.

Moja koža po uporabi ni bila prav nič razdražena. Oči so me malo zapekle, a tu prelagam krivdo nase, ker nisem bila dovolj pazljiva.

Nada mi je glede na moje potrebe dobro svetovala. Zdaj vem na koga se obrniti naslednjič, ko bo potrebno. Najdeš jo lahko na njeni FB strani. Prav tako pa sprejema SMS sporočila na njeno telefonsko številko: 041 449 870.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+