S telimi ti mraz ne bo prišel do živega

A mi verjameš, da me je letos že pred kakšnim mesecem tako zeblo, da sem se pokrivala z dvema kovtroma pa še z dekco. Sem se kar malo vprašala, kako bom letos preživela zimo, če me pa že zdaj tako trese. Ne vem niti, kdaj sem nazadnje spala v pižami z dolgimi rokavi in hlačami, najbrž vsaj 10 let nazaj. Zdaj pa sem ponovno zvlekla tiste stare.

Morda pa sem samo zvečer tako premražena, ker čez dan ne poskrbim dovolj, da bi mi bilo toplo.

Oblecimo se vremenu primerno

Temperature v zadnjih dneh znajo kar nihati, jaz pa sem ves čas v istih jaknah in oblačilih. Zato me včasih tudi precej prezebe.

Ob tem sem se spomnila, kako sem se oblačila, kot najstnica. Tako oblečena zdaj pozimi sploh nebi več zdržala.. Prekratke jakne, mrzle kavbojke, superge, ki so se nosile praktično v vseh letnih časih..In tako slabo oblečeni smo zunaj posedali tudi po pol noči 🤨

Danes se na vremenske razmere znam vseeno bolje pripraviti. Moja vrhnja oblačila niso več prekratka ampak so tudi bolj debela in topla. Pod hlače pa grejo še kakšne žabice.

A vendar mraz začne v telo prihajati “pri začetku”. Tu mislim na naša stopala. Saj veš, če te zebe v noge te zebe slej, ko prej, zebe povsod.

Ravno iz tega razloga sem si omislila, kakovostne termo nogavičke.

Termo nogavice

Ene s klasičnim vzorčkom..

Ker jih v veliki večini sestavlja bombaž so zelo udobne za nošenje. Imajo tudi nemoteče, gladke šive.. in še eno super lastnost, ki je zame zelo pomembna. To je širok in elastičen patent na robu. Kar pa meni pride zelo prav, saj imam težave z ožiljem, zatadi katerih mi zatekajo noge.

Tople nogavice

In še ene praznične, ker komaj čakamo na adventni čas 🙂

V spletni trgovini Polo M Plus boš našla kakovosten nabor nogavičk za različne namene. Verjamem pa, da bodo v pričakovanju, na še hladnejše dneve, največ pozornosti ukradle prav termo nogavice. Vabljena k ogledu in nakupu.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+