Umazanija v kopalnici

Thats it! Od zdaj naprej mi lahko vsi čisto opravičeno rečete neroda. Še bolje bo, če ime svojega bloga iz Žabice Sandre, spremenim kar v Nerodo Sandro. Najbrž bi me tak nadimek bolje opisoval.

Razbijanje enega za drugim

Oni večer sem rekla, da bom šla dočasa spat. Vse je bilo že urejeno. Prav tako moj zajtrk za naslednji dan – jogurt s chia semeni. A glej ga zlomka. Steklenička mojega zajtrka mi je padla na tla in se razsula po kuhinjskih tleh. Veš kakšen zmazek je bil to? Tista napita semena.. sploh nisem vedela s čim naj poberem.

Ampak ne, to nikakor ni bilo dovolj packanja. Dan ali dva kasneje sem si želela na novo nalakirat nohte. Pa sem brskala v kopalnici po oni toaletki v kateri imam vse nohtarske pripomočke spravljene. Končno sem izbrskala lak, ki sem ga iskala,a je padel na tla. Nič hudega ane?

Ja, jaz sem tudi mislila, da se steklenička laka za nohte ne razbije kar tako.. No, tokrat je, malo, da ne eksplodirala. V bistvu je izgledalo tako, kot, da bi nek bajni umetnik vzel v roke čopič, ga pomočil v črno barvo in z njim vsepovprek mahal.

čiščenje kopalnice

Lak je bil povsod. Padel je na tla, ampak ga je odneslo celo v WC školjko, po omaricah, steni,..Ravno takrat, ko se mi je že tako mudilo na žur za rojstvo otroka. Pa še črn je bil! Slabše bi bilo lahko le, če bi bil rdeč..

Skratka – naj ti bo v vednost, da se steklenička laka lahko razbije!

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+