Unikatni barviti uhani za vsak okus

Vsakič znova se razveselim paketov, ki vsebujejo ročne izdelane unikatne izdelke. To so tisti, ki nastajajo izpod rok naših kreativnih ustvarjalcev, ki jih tako rada predstavim. Pa še moja zbirka se spet polni 💕. Moji so postali unikatni barviti uhani.

A to še ni vse

Tu ne gre samo za uhane. Nekatere ustvarjalke so zelo kreativne in ustvarjajo precej širok nabor krasnih izdelkov.

Steklenica v neoprenu

Na slikici je moja nova personalizirana steklenička. Napis, motiv in barvo, sem si izbrala sama. In točno tako, kot sem si želela tudi dobila. Končno imam stekleničko v neoprenu, ki bo pozimi grela moj čaj, poleti pa vzdrževala hladno temperaturo vode. Hkrati pa neopren ščiti pred razbitjem.

Pisani uhani

In, ker uhanov nikoli nimam dovolj, sem si tokrat zaželela teh pisanih, ki so, kot nalašč za ta letni čas. Pa še vijolično barvo zelo rada nosim. Tudi ti so ročno izdelani.

Pri Luni boš našla same čudovite izdelke, ki so zelo primerni tudi, kot darila. Od emajliranih skodelic, kozarcev, šalčk.. Pa vse do nakita. Vse to in še več si poglej na strani Luna Ustvarja. Pri svojem delu pa za povrh vsega, upošteva naše želje.

Hkrati pa te vabim tudi, da si prebereš članek, ki sem ga napisala za podporo slovenskim ustvarjalcem, ki lahko posledično vpliva na vse nas.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+