Unq Stuff – kakovost, kakršne že lep čas nisem videla

Že v začetku svojega bloganja sem ugotovila, da se na spletu pojavlja precej podobnih stvari.

Nek kreativen ustvarjalec se zamisli neke ideje, ki mu seveda, če je kolikor toliko inovativna, steče. Potem pa lahko v eni uri iskanja priložnosti za sodelovanja z mojim blogom, odkrijem kakih 5 ustvarjalcev, ki izdelujejo na videz skoraj identične izdelke. Ti pa se po možnosti prodajajo za podobno ceno, čeprav so iz mnogo slabših materialov.

Moje pravilo: Bodi toliko racionalna, da zapraviš tudi malo več,  da ti bo stvar dejansko koristila. Če kupiš zelo poceni in če je stvar zanič..potemtakem vržeš denar stran. Je tako?

Jaz res ne maram šparat pri kosih kot so:

  • Čevlji, saj moramo poskrbeti, da so naše noge, oziroma stopala ostanejo v udobju in zdrava ter da bo tako ostalo čim dlje
  • Vrhnja oblačila, saj mi namreč mora biti toplo, pa tudi par sezon morajo zdržati
  • In seveda torbice –  kaj mi bo torbica, ki se z nekaj več teže uniči v pol leta, pošvedrana pa je že po enem mesecu

Pa čeprav imam potemtakem manj teh kosov, mi ni mar – kupim pač klasiko, ki je večna.

UNQ STUFF

Že lep čas znam zelo hitro prepoznati kakovost torbic. Ta teden pa sem prejela izdelke Unq Stuff. In takoj sem opazila – kakovosten material  (usnje), kvalitetna zadrga, ki ob stiku z vodo ne bo porjavela, odlični in fiksni šivi, dobro podloženo,.. Res dobro narejeni izdelki.

Dobila sem..

  • Krasno toaletko, za katero razmišljam, da bi jo nosila kar kot ročno, dnevno torbico. Ker je res prekrasna. Vanjo pa bi z lahkoto spravila nekaj evrov, telefon, mojo grdo razvado – cigarete in šminko, medtem, ko bi skočila na kavico. In..
  • Minimalističen, a zelo lušten usnjen obesek, za katerega se prav tako vidi, da je narejen, kot je treba.

unq stuff

Več o Unq Stuff si lahko pogledate na FB strani ter na spletni strani. Mogoče si pa omisliš kakšen lep vrečast nahrbtnik, ker so še vedno tako trendi 🙂 Verjetno pa najdeš kaj tudi za svojega malčka, kar pa meni, vsaj zaenkrat, še ne pride v poštev 🙂

Pri izdelkih definitivno vidim super razmerje med kakovostjo in ceno le-teh. Priporočam!

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+