Ustrezen make-up v času alergij

Pred nekaj tedni, ko so bili na vidiku prvi spomladanski dnevi in je že zacvetela kakšna rožica, se je pri nekaterih že pojavila prva občutljivost na cvetni prah, ki pa še vedno ni popolnoma pojenjala. Saj veste, občutljive oči in solzenje.

V takih razmerah pa je pomembno tudi, da uporabljate ustrezen make-up, ki bo oči čim manj razdražil, z agresivnimi ličili lahko situacijo le še poslabšate.

O Bell Hypoallergenic znamki sem že pisala, a takrat le o pudrih, ki so mi izjemno všeč. So namreč edini, ki ustrezajo moji občutljivi in suhi koži. Po vseh poprej so se pojavili suhi izpuščaji in rdečica.

In še vedno trdim, da znamka nudi izjemno visoko kakovost za njihovo ceno, saj so njihova ličila pod cenovnim povprečjem, če vzamemo za primer klasične drogerije.

Bell Hypoallergenic maskara

Tokrat pa se bom osredotočila na še tako priljubljen kos ličila, ki je nepogrešljiv za marsikatero punco – na maskaro seveda.

Hipoalergena maskara

Prodajalka mi je povedala, da jo stranke dobro prenašajo v času alergij. Izbrala pa sem tako vrsto maskare, ki trepalnice podaljša, odebeli in zgosti. Seveda sem jo že preizkusila in moram reči, da je kar uredu. Učinek je primerljiv z drugimi maskarimi, ki sem jih do sedaj imela (npr.: MaxFactor, L’oreal, Maybelline, Catrice,…).

Moj glavni namen za nakup pa je bil predvsem ta, da preprečim izpadanje trepalnic, saj mi pri zgoraj neštetih maskarah kar precej odpadajo. Moje oči pa so pogosto razdražene in solzne, že ko malo popiha veter (ne samo v času alergij).

Izdelek bi priporočila vsem, ki imajo občutljive oči ter tistim , ki želijo svoje trepalnice čim manj poškodovati ter jih ohraniti čim daljše ?

Ličila znamke Bell Hypoallergenic, je možno kupiti v Nami ter Tuš drogerijah.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+