Utrinki in spominki iz term

Prejšnji teden smo se, tako, čisto na hitro, odločili še za en obisk toplic za čez vikend. Obiskali smo terme Zreče. Tam do zdaj še nisem bila in moram reči da sem bila prijetno presenečena.

Bazeni in savne

Res ni poudarka na kakšnem luksuzu, vse deluje zelo domačno, tudi bazenski notranji kompleks ni tako velik. A vendar mi je bilo res všeč, ker je bilo zelo malo ljudi. V večini toplic, ki sem jih do zdaj obiskala, se je ljudi, kar precej trlo. Mirno sproščanje pa se je pogosto prelevilo v hrup in kaos ter izmikanje pred žogami in pljuski. Majhni otroci res ne sodijo v Whirpoole. Tako, da je bila tokrat sprostitev v Zrečah res popolna. Pa tudi savne si zaslužijo vse pohvale. Res pa je, da se v času smučarije tudi tu verjetno priliv ljudi, kar precej poveča.

Okolica

Okolica res nudi veliko. Za tak majhen kraj je na izbiro ogromnoo restavracij – hrane nismo imeli vključene, ker smo bivali v apartmaju. V neposredni bližini pa je tudi trgovina, tako, da to res ni bil problem. V resnici mi skoraj bolj ustreza, da hrana ni vključena v ceno, saj sem se v samopostrežnih restavracijah pogosto samo prenajedla in prišla domov z dvema kilogramoma več. Res nisem izbirčna, rada jem vse, zato pri samopostrežnih obrokih poskusim res vse. Tako pa 1-2x obiščemo restavracijo, drugače pa si pripravim kaj na hitro. In tako še vedno ne zapravim veliko.

postrv z gobami

Odlična fileja postrvi z jurčki

Kar pa se tiče aktivnosti, lahko izbirate med krajšimi sprehodi, pohodništvom,.. teren pa je primeren tudi za kolesarjenje. Poleg tega pa lahko obiščete tudi fitnes. Mi smo tokrat izbrali le sprehode, v bližini je tudi jezero, katerega smo si ogledali. Res je zelo lepo.

pot k jezeru

Ujeli smo čudovito vreme

gagec

Pravi pozer 😉

Račke

Obisk teh term bi v takem času, ko ni gužve res zelo priporočila. Ti dve nočitvi sta res prehitro minili. Medtem, ko sta mi pri prejšnjih razvajanjih popolnoma zadoščali. Tu pa bi si res zaželela še malo bolj raziskati okolico in se namakati v napol praznih bazenih.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+