Sprejmeš izziv za popolno ritko?

Vse bi rade imele popolne ritke brez znakov mlahavosti ali celulita. Take, ki zgledajo, kot, da se še nikoli nebi usedle. Kot, da bi delale počepe 4 ure na dan. A ne skrbi. To res ni potrebno. Zelo veliko lahko za posamezne dele telesa dosežemo tudi s krajšimi intenzivnimi vadbami. Čeprav seveda zna biti na začetku težko.

A naj ti trma ne popusti. Verjemi, da nihče ne more narediti vseh tistih vaj, ki jih naredi tista teta ali mišičast stric v videu, če podobnih do sedaj še ni delal.

Ponosna, da sem med prvimi, ki je preizkusila ta močno..

.. elastiko za pumpanje ritke. Moram pa priznat, da sem se kar prestrašila, ko sem jo dobila, saj se mi je zdela res izjemno močna. Kljub temu, da sem to poletje naredila precej različnih počepov in voženj s kolesom v klanec.

Vaje za zadnjico

A jaz se ne dam!

Veš, včasih sem bila debeluška. In vsakič, ko sem se odločila z vadbo izgubiti kakšen kilogram, sem prej obupala, če mi ni šlo. Kar mi v štartu itak ni. Danes pa vem, da se lahko izboljšujem postopoma, če vaje ponavljam. In res je vsak dan lažje in gre bolje.

Pogumno začenjam zastavljen izziv

Zastavila sem si izziv, da si bom vsak dan vzela nekaj minut samo za vadbo s to elastiko.

Pri Peach Booty Plan sem prosila še za navodila za vadbo, da si nebi naredila več škode, kot koristi. Prijazno so se odzvali in mi jih poslali v obliki PDF knjižice.

Vaje za ritko

Vaje vzamejo le nekaj minut na dan. Priznati pa je treba tudi, da je prav zabavno, ko takole pričneš z nečim novim😊.

Vadba za zadnjico

A vsaka zgodba se enkrat konča 😅. Bolj, ko gre proti koncu, bolj tudi peče! Jutri mi bo najbrž hoja po stopnicah predstavljala problem.

Se pa vseeno moram pohvalit, da sem z vztrajnostjo prišla do konca 💪

Bi telovadila z mano?

Ja? Potem boš pa za začetek potrebovala Peach Booty Plan elastiko za vadbo. Spremljaj jih tudi na FB strani. Mogoče pa lahko čez en mesec skupaj pokomentirava najine rezultate 😊.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+