Valentinovo bo kmalu tu – Ideje za Valentinova darila

Da, mogoče je res še malo zgodaj pisati o tej tematiki. A ponavadi o tem, kaj kupiti, razmišljam že nekaj tednov prej – ne glede na to, ali gre za decembrska, božična ali kakršnakoli darila že. Sploh pa se velikokrat lahko zgodi, da nameravamo naročiti darila iz tujih spletnih trgovin, na koncu pa ugotovimo, da smo prepozni, saj se dostava zavleče v vsaj nekaj tednov.

V spodnjih odstavkih si poglej kakšne ideje za darila sem zbrala. Malo sem uporabila svojo domišljijo, malo pa mi je pomagal internet.

1. Nakit in drugi dodatki

ura za darilo

Nakit je večna klasika, to tako ali tako že vemo. Kot druge dodatke pa mislim na ure, manšetne gumbe, sponke za kravate,.. Seveda pa taka darila sodijo med dražjo opcijo obdarovanj, ki si jih včasih ni tako lahko privoščiti. Zato ti predstavljam nekaj spletnih trgovin, kjer jih lahko vse to dobiš ceneje. Predpostavila bi Bibloo, Last Minute Izdelki, in moj najlubši Slowatch Outlet.

2. Romantičen oddih

jacuzzi

Primeren še posebej za tiste, ki vam v tempu vsakdanjega življenja včasih primanjkuje časa, da bi namenili pozornost svoji najboljši polovici. Oddih lahko podariš, lahko pa se zanj odločita skupaj, Valentinovo pa naj bo le razlog, da si ga zaslužita. Za nekaj dni lahko smukneta v toplice ali pa si privoščita le enodnevno razvajanje. Tovrstna krasna darila za pare lahko najdeš na MojeDarilo.com.

3. Seksi večer

seksi valentinovo

Ta bo zbližal vsak, še tako zahteven par. Potrebuješ le seksi spodnje perilo, npr. lepo spalno srajčko (poglej si jih tukaj), dobro čokolado in steklenico šampanjca. Če se odločiš pred tem zavihteti še kuhalnico, pa še toliko boljše 🙂

 

4. Valentinove drobnarije

cokoladni srcki

  • Fantje na pozabite na rožice. Ste že slišali za Bucket of Love?Kaj niso krasni tile šopki? Čeprav za moje pojme močno precenjeni. Fant, ki je kolikor toliko ustvarjalen bi lahko kaj takega izdelal sam. Pa še bolj ljubko bi potem bilo.
  • mmm čokolada. Nekaj čokoladnih mojstrovin si lahko ogledaš tule. – izdelaš lahko tudi pravo unikatno.Pa tudi dobri, stari Lindt je že pripravljen na Valentinovo.
  • Peka v srčkastih oblikah. To vedno rada počnem. Recept vam bom pokazala ko bo čas 🙂
  • Pliškoti
  • Valentinove nogavičke. Cel kup izbire je na Amazonu, poglej jih tukaj
  • In itak spodnje perilo. Tudi za tega nudi Amazon popoln izbor, tako za fante, kot za punce.

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+