Varna igra za naše ljubljenčke

Vsi lastniki živali bi se morali zavedati, da je za njihovo igro potrebno zagotoviti varnost.

Niso primerni vsi predmeti, ki nam pridejo pod roke, niti vse igrače, ki jih danes lahko kupimo pa četudi so njim namenjene.

Kadar za Coco kupujem novo igračo sem izredno pozorna. Nekatere namreč hitro raztrga in zadnje kar si želim je, da pride do kakšnega dušenja. Spet z drugimi je zelo nežna, a vseeno je že zaradi njenih zobkov pomembno kakšne materiale grizlja.

Wooly Paws

Tokrat sem zasledila super polstene volnene žogice, ki so se mi zdele kot nalašč za Coco. Ima namreč rada mehke igrače, kot so tudi pliškoti. Nikakor pa ne mara več plastičnih “piskalic”.

Žogica

Glej kaj mam zate ?

Ravnodušna pa nisem ostala niti, ko sem videla, da predpostavljajo ravno to, kar sem prej omenila – varno in odgovorno igro❣️

In kaj hočeš boljšega, kot to, da si lahko barvo, velikost in motiv izbereš sam. Midve sva izbrali take v barvah moje ikone žabice ??

Žogica je super 🙂 Všeč mi je, ker je primerna za igro v stanovanju – ne ropota pa tudi mehka je, in tako me ne skrbi toliko, kam bo priletela ter če bo kaj razbila. Všeč pa je tudi Coco, ki jo po končani igri vedno pospravi v svoje ležišče ❤️

Coco in žogica

Moja je 🙂

Wolly paws žogice si lahko ogledate in naročite na spletni strani. Vabljeni pa tudi na ogled njihove FB strani. En velik lajk za Wolly Paws!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+