Varnejše pridobivanje zagorele polti

Načeloma nisem ljubiteljica izdelkov za hitrejšo porjavitev, saj je moja koža precej bleda. Iz tega razloga si jih ne upam uporabljati.

Govorim o izdelkih, kot je Afroditina Marmelada. Mislim, da je prisotna že peto leto. Vsako poletje sem si jo ogledovala in “cincala” ali naj jo kupim, ali ne. Na koncu sem se vedno odločila, da ne, ker sem se bala, da bi mojo svetlo kožo opeklo.

Že tako se vedno skrivam v senci. Kremo z ZF50 s fantom na morju porabiva v kakšnem tednu ali pa celo prej. Vedno na 10 dnevnem dopustu rabiva VSAJ dve, pa še posebno za obraz.

Hitrejše pridobivanje barve na bolj varen način

Potemnim zelo počasi in težko. Sončnim žarkom se ne smem preveč nastavljati (na plaži sem le v senci). Moja koža pa za hitro pridobivanje temnejšega tena ni dovzetna. Pa četudi se zmerno posončim in jo skrbno negujem ter vlažim.

Če sem kolikor toliko zunaj dobim nekaj barve vsaj po rokah. Recimo med športanjem. Na noge pa se nikakor ne prime.

Zadnjič pa sem v trgovini opazila Marmelado Tropical, ki pa za razliko od drugih Adroditinih Marmelad IMA zaščitni faktor!

Samevala je na polici, ker so že vse druge marmelade pokupili. To najbrž pomeni, da je dobra. Da ena in edina Marmelada ne bi ostala sama, sem jo kupila jaz.

Zaščitni faktor je nizek (10). Zato kljub temu pazim. Do zdaj sem se namazala 2x, ko sem šla za približno pol ure na kolo – včeraj in danes.

Temnejša polt

Oba dni sem nosila iste – precej kratke hlače, da se nekje na sredi nog nebi poznala meja.. in moje noge niso več tako bele. Jupi! Tistim, ki se jih sonce hitro prime se morda ne bo zdelo ne vem kaj, zame, ki pa mi niti približno ne pade na pamet, da bi se mu namensko izpostavljala pa je to veliiiik dosežek.

Marmelada tropical izkušnje

Marmelada Tropical bo najbrž zdržala do konca poletja, saj je precej mastna in se jo zato ne porabi veliko. Ni pa lepljiva. Pa tudi z vodo se ne spere. Ponavadi je treba kar pomasirati z milom, da gre dol – a ne boj se, ni nič kaj trdovratnega

Všeč mi je tudi, ker zelo lepo diši in dobro neguje mojo suho kožo. Mislim, da je zaradi izjemnega vlaženja tudi odlična v boju proti vraščenim dlakam.

Pomojem bom letos imela res lepo zagorelo polt!

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+