Naravno in dišeče

Spet smo pri naravni kozmetiki, ki je zadnja leta med toliko ljudmi bolj priljubljena, kot kadarkoli prej.  Še bolj vesele pa smo, če je ta slovenskega porekla, ker mu zaupamo ter ker bi rade podprle slovensko❣️ Res, da je v zadnjem časa bilo največ govora o negi kože na obrazu. A tokrat se bomo posvetili drugim delom telesa. Tile izdelki so res za tiste, ki si želijo le najboljše, saj so tudi ročno izdelani.

Pazduhe in tuš

Najprej naj se obrnem k deodorantu, ki tvoje kože sigurno ne bo razdražil. Niti po britju ne. Poskrbel bo pa, da te bo še dolgo spremljal svež vonj, zaradi katerega bodo obračali nosove za tabo.

primeren je tudi za veganke

Vsebuje zeolit (vulkanski mineral), ki nase veže neprijetne vonjave ter nečistoče, a hkrati ne zavira potenja. Ne vsebuje niti škodljivih snovi, kot so nano delci, alkoholi, aluminijeve soli, ipd.

Negujmo še kožo na telesu, da ta ob mrazu ne bo izsušena. Zato uporabljamo mila, ki ne vsebujejo alkoholov. Še rajši pa posežemo po čebeljem vosku.

čebelje milo

Po tuširanju s telim milom bo koža mehka in prijetno dišeča.

Obožujem vonjave telih dveh izdelkov, ki jih izdeluje slovensko podjetje, ki je s svojim imenom ravno prav opisalo lastnosti svojih izdelkov. Imenujejo se namreč Naravno in dišeče iz Radeža. Ponujajo pa tudi veliko veganskih izdelkov. Vabljena k ogledu izdelkov na njihovo FB stran.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+