Vir dobrega počutja

Pozor, tale napitek mi je res pomagal. Zato ga priporočam vsakemu. V današnjem svetu, kjer se vse vrti tako hitro imaš sigurno eno od težav, ki jih lahko omili. Tudi mladi smo vedno več pod napetostjo zaradi tega ali onega, kar pa lahko konec koncev oslabi tudi naš imunski sistem. Ko sem prejela paket in na priloženem letaku prebrala čemu vse napitek blagodejno služi, sem komaj čakala, da ga preizkusim. Zazdelo se mi je, da je pripravljen ravno zame, ker imam v zadnjem času skoraj vse te težave vsaj občasno..

Lastnosti napitka

  • razstruplja telo
  • zniža ravnen sečne kisline, krvni tlak, zmanjšuje holesterol v krvi in maščobe
  • pripomore k delovanju imunskega sistema
  • dobro vpliva na želodček
  • na koži zmanjšuje akne
  • pripomore pri ohranjanju zdravega vida
  • odpravlja nespečnost, glavobol, vrtoglavico, živčnost, tesnobo,..
  • pomaga pri boleznih dihal in kašlju
  • blaži neprijetne simptome pred in med menstruacijo

Sploh ne vem kaj več bi lahko še pričakovala. In to samo od ene samcate rastlinice.

Premium limonska trava

In ta rastlinica je 100% limonska trava Cymbopogon Citratus, ki prihaja iz organskih plantaž iz Manipurja v SV Indiji. Konzumiramo pa jo v obliki čaja.

prvi je čaj v filtrih, drugi pa v lističih

Čajček sem seveda še isti dan, ko sem ga dobila preizkusila in ga zdaj tudi redno pijem – običajno zjutraj in zvečer..

Okus je zelo osvežujoč in hkrati polnega okusa. Zame ni potrebe, da bi mu karkoli dodajala. Čeprav se na na njihovi strani nahajajo tudi različni recepti, ki jih mogoče preizkusim v prihodnje.

Zvečer ga pijem, ker mi res pomaga zaspati. Paketek sem namreč dobila v času pmsja, ko me daje nespečnost in nervoze. To obdobje je zame kar hudo.

V času pmsja mi je tudi pogosto slabo v želodcu, določene hrane niti povohati ne morem, zato mi čaj pomaga tudi pri tem.

Pa tudi precej vodena in napihnjena sem  (celo kakšen teden) Odkar pa pijem ta čaj pa veliko izločam seč, tako, da mi je nekoliko lažje.

Tudi mozolji se na moji koži kar precej pojavljajo v zadnjih dveh letih, čeprav jih prej nikoli nisem imela. A glede delovanja na kožo še ne morem reči. Bom pa vsekakor o tem poročala kasneje.

Kje se CC Tea dobi?

CC Tea lahko naročiš v spletni trgovini rozle-tea.com. Na strani lahko izveš še veliko drugih zanimivih informacij. Spremljaj pa jih tudi na Fb strani Rozle tea – CC Tea. Poskusi ga, ne bo ti žal 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+