Vloga makeupa pri izpostavljanju socialnim omrežjem

Ali spadaš v tisto skupino punc, ki se včasih naličijo zgolj zato, da posnamejo dober selfie? Priznam, tudi meni se je to že zgodilo. Sicer v “izjemnih” primerih, ko sem imela res preveeeeč časa in sem se odločila, da bom po dveh letih zamenjala sliko na osebnem profilu ali pa takrat, ko sem snemala fotografije za blog. No, zdaj pač moram snemati fotke veliko pogosteje, kot takrat.

Fotografija ni moje najljubše opravilo

Čeprav imam že nekaj časa blog, priznam, da je fotografija moje najmanj ljubo opravilo pri tej dejavnosti, medtem, ko bi pisala lahko skoraj cel dan. Na začetku bloganja sem mislila, da za snemanje fotografij moram biti popolno naličena. In ravno selfiji so spadali med tisti sklop fotografij, ki mi je delal največje preglavice. Sedaj pa sem makeup nekoliko postavila na stran, saj ga niti v vsakodnevnem življenju ne uporabljam več toliko.

Od make-upa bi se najtežje odrekla..

Definitivno pudru, saj mi je izgled kože najpomembnejši. Po poudarjanju drugih delov obraza nimam tolikšne potrebe. Nikakor se ne naličim vsako jutro čeprav imm make up rada.. Ampak kljub temu menim (vsaj zame velja), da se je potrebno urediti priložnosti primerno. Zakaj torej make up, če bom tako ali tako največji del dneva preživela doma. Zato največkrat nanesem le tanko plast lahkega pudra ali dobre BB kreme.

hipoalergena dekorativna kozmetika

Tudi zate velja..

Saj imaš najbrž tudi ti FB profil, kjer želiš izpasti v najboljši luči. Ampak verjemi, da se lepota kaže tako z make upom, kot brez njega. Le na drugačen način 🥰 Po mojem je vseeno bolje, da bolj skrbimo zase v smislu negovanja samega sebe ter da delamo stvari, ki nas veselijo in s tem posledično oddajamo pozitivno energijo. Tak človek je najlepši.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+