Vrhunska kozmetika s posebnimi nameni

Mislila sem, da sem preizkusila že vse. Takšne in drugačne kremice, za takšne in drugačne namene.. Dokler se v mojih rokah ni znašla ta vrhunska kozmetika.

In spraševala sem se, kako to, da do zdaj nisem še našla ničesar podobnega. Čeprav lahko priznam, da na kaj podobnega niti pomislila nisem, kljub temu, da je namenjena dejavnikom, ki se v današnjem času dotikajo mnogih žensk.

Kože ne stara samo sončna svetloba..

..ampak tudi modra svetloba. Sprva nisem točno vedela, kaj naj bi modra svetloba bila. Mogoče za nekatere zveni nekoliko smešno, a najprej sem pomislila na neke, še posebej škodljive, sončne žarke. Pa temu ni tako.

Modro svetlobo oddajajo naprave, za katere sem prepričana, da jih vsaka izmed nas, (bolj ali manj) uporablja na dnevni ravni. To so pametni telefoni, televizija, računalnik in še kaj bi se našlo.

Najprej sem si rekla, da ji niti nisem toliko izpostavljena, potem pa sem pomislila malo bolje. Računalnik uporabljam v službi, včasih tudi kasneje doma ali pa zadeve urejam kar na telefonu, zvečer pa morda grem še malo pred TV. In ja – to je na koncu precej izpostavljanja modri svetlobi.

Še posebej poleti kožo rada zaščitim pred sončnimi žarki, čeprav so ti prisotni tudi pozimi in v oblačnem vremenu. A, ker pozimi veliko manj časa preživim zunaj in več z izpostavljanjem zgoraj omenjenim napravicam, bi morda bilo veliko bolj smiselno kožo zaščititi pred zloveščo modro svetlobo.

Krema za zaščito pred modro svetlobo

To pa zdaj počnem z vlažilno anti age kremo za obraz, ki je namenjena zaščiti pred njimi. Je bogate teksture, ki se hitro vpije, zato je primerna tudi za pod puder. Nanašam pa jo zjutraj preden odidem od doma. Meni zelo odgovarja.

Škodljiva modra svetloba

Pa tudi zvečer lahko z njo, brez slabe vesti, malo dlje visim pred računalnikom 🙊

In potem je tu še neprijetno zastajanje vode..

Zastajanje vode zna biti zelo neprijetno, sploh, če imaš samo zaradi tega občutek in videz, da imaš kar nekaj kilogramčkov več.

Najbrž si že vsaj nekaj malega slišala o drenaži. Ta pa sicer ne deluje samo proti zastajanju vode. Namen drenaže je tudi preoblikovanje telesa, borbanje proti celulitu, oteklim nogam in še čemu, le da sem tu navedla tipične težave s katerimi se spopada večina.

Zato z veseljem sporočam, da si drenažo lahko privoščiš tudi doma in to na cenejši način. In sicer z drenažno razstrupljevalno kremo za roke, noge in zadnjico.

Odvajanje vode iz telesa

Glavni razlog zaradi katerega jo bom uporabljala je ta, da mi precej zatekajo noge že zaradi krčnih žil. Potem pa so tu še dnevi pred menstruacijo v katerih se zaradi zastajanja vode tudi po 14 dni počutim, kot neprivlačen buhtelj. Zato bom s tretmajem še malo počakala in ga izvedla ravno v teh dneh, če mi bo le uspelo, saj me zelo matra firbec.

Ta firbec in čakanje je malo lažje premagati s preizkusom anticelulitnega blata. Ta ima podoben namen, kot drenažna krema, saj deluje tudi proti zastajanju vode v telesu in otekanju nog.

Najprej sem si mislila, da bo uporaba blata zelo nepraktična, saj ga je potrebno nanesti na noge in se oviti s folijo ter počakati 45 minut. Pa je bilo v resnici zelo prijetno. Nič ni bilo curljanja in kapljanja, ko sem se ovila s folijo sem nazaj oblekla trenirko in se med čakanjem lotila še drugih reči. Kmalu sem se začela pod folijo potiti. Kože mi prav nič ni razdražilo in je takoj po prvi uporabi res vse skupaj izpadlo malček bolj tonirano, oziroma napeto. Nanesla pa sem ga po celih nogah – od gležnjev in skoraj do zadnjice.

In še nočna nega za obraz

Včeraj sem imela pravi negovalni dan. Najprej blato, zvečer pa sem nanesla še hialuronski nočni piling. Ko sem se prebudila je bila moja koža gladka in sijoča. Priporočam! En dva tri sem se znebila odmrlih celih, ki so se pojavile z rahlo suho kožo in kot posledice mozoljčkov.

Vrhunska kozmetika Guam je dostopna v spletni trgovini. Je naravna kozmetika, ki jo uporabljajo ženske po vsem svetu. Zakaj je torej nebi preizkusile tudi me 😉

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+