Za bleščečo in tonirano polt

A vam tudi poleti pašejo druge kreme, kot pozimi? Ja, načeloma naj bi v različnih letnih časih uporabljali različno kozmetiko, saj koža v različnih temperaturah deluje drugače.

Popolna poletna kremica

Je zelo lahke teksture, nekoliko podobne gelu. V njej pa so drobne bleščice.

Krema z bleščicami

Tele bleščice zagotovijo sijoč videz kože. Po uporabi je koža tudi lepo tonirana, nepravilnosti pa so manj vidne. Kar je za poleti sploh super, saj marsikatera puder zaradi vročine, rajši odloži malo na stran. A to še ne pomeni, da nebi rade imele lepe polti, a ne?

toning krema

Kremo sem testirala približno en teden in moji občutljivi koži odgovarja. Nanesem jo zjutraj, ker mi je všeč, da mi v vročini kasneje ne povzroča prekomernega potenja, saj ne pusti čisto nič mastnega občutka na obrazu.

Zaradi bleščic koža potem deluje nekoliko svetlejša, čisto malo.

krema z bleščicami

Soraya Ideal Beauty je na voljo v    4-ih različicah za različne tipe kože. Moja je za utrujeno kožo, ki ji primanjkuje sijaja in vsebuje tudi zlati eliksir. Ker je v vseh različicah te kreme hialuronska kislina pa je njihov namen prav tako glajenje gub in vlaženje.

Če mene vprašaš so pri Sorayi pravi strokovnjaki na področju za nego kože. Preizkusila sem že nekaj različnih izdelkov pa me ni niti en razočaral. Nad večino sem bila kar navdušena. V naslednjih dneh poročam še o nekaterih.

Nudijo res širok nabor za različne tipe kože, pa tudi za različne kožne težave in namene. Njihovo ponudbo si oglej v Soraya.si spletni trgovini.

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+