Serum za daljše in gostejše trepalnice – del 1.

Zadnjič sem pisala o tem, kako slabe trepalnice imam. Kratke in redke. Nova maskara mi res prav pride, ker je kvalitetna in situacijo nekoliko izboljša. A poleg tega se mi je ponudila tudi priložnost, da preizkusim serum za daljše in gostejše trepalnice. Ponudbo sem z veseljem sprejela.

Testirati začnem danes zvečer

Tole je serum s pomočjo katerega bom poskušala okrepiti, podaljšati in zgostiti svoje trepalnice.

Da bo efekt jasno viden bom naredila takole. Najprej ti pokažem slikice mojih trepalnic v trenutnem stanju. Torej, pred uporabo seruma.

uporaba seruma

Na zgornji sliki ti želim pokazati fotografiji mojih trepalnic medtem, ko mižim. Z maskaro (zgoraj) in brez (spodaj). Na spodnji sliki pa sta fotografiji, kjer imam odprte oči. Prav tako z maskaro in brez maskare.

Fotkici z maskaro sta posneti z uporabo čisto nove maskare, ki sicer naredi precej dober efekt. Boljši od večine, ki sem jih uporabljala do zdaj. A kljub temu imam tako kratke trepaalnice, da tudi ta z več nanosi ne naredi nekega velika volumna in prav dosti dolgih trepalnic. Morda celo nasprotno, saj na spodnji fotografiji izgleda, kot, da bi moje oči izgledale z maskaro še bolj priprte in pogled obtežen.

učinek seruma

Pokazala bom napredek..

..tako, da bom podobne fotografije še enkrat posnela februarja, čez dva meseca.  In spet aprila, torej čez štiri mesece od začetka uporabe. Komaj čakam, da vidim, kako se bo serum obnesel.

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+