Za Silvestrovo si želim..

Nedavno sem pisala o novoletnih ponudbah, med katerimi sem nekako izbirala. Žal pa so se te v veliki večini izcimile. A nič hudega, hitreje, kot se sprijaznimo, bolje je. In vedno ostane še nekaj na izbiro.

Letos si želim..

..predvsem miru. Prvič je tako, da se želim izogniti popivanju in mačku, pa tudi pretiranemu kaosu, ker je stresa bilo zaradi takšnih in drugačnih situacij v iztekajočem letu dovolj in ker bi rada preživela nekaj kakovostnega časa s svojim partnerjem nekje daleč od vsega. Zato sem si izbrala sem prav prijeten kraj za nekaj takega.  Za naju je za dve nočitvi že rezerviran apartma. ?

31. greva v Štanjel

Za marsikoga verjetno zelo neprimeren kraj za preživljanje zadnje noči v letu. A za ognjemete in ropot mi je letos prav malo mar.

Če si bova tega na koncu še vseeno zaželela pa mislim, da bova s par prevoženimi kilometri stran od najinega apartmaja, to lahko tudi dobila.

Predvsem strmim k raziskovanju tega kraškega okolja pa k pokušanju kakšne dobre hrane, če bo le kakšna gostilna odprta. Če ne bom pa pač kaj skuhala sama.

Če bom velik navdih našla v samem okolju, pa morebiti dam celo pobudo, da ga obiščeva še spomladi.

Vsekakor bom posnela kakšno lepo fotografijo, ki jo bom po preživetem lahko objavila v prispevku na mojem blogu. Res je, da tam še nisem bila, a Google mi je povedal, da je vse zelo očarljivo.

Skratka, kjrkoli in s komerkoli že boš, ti želim nadvse prijetno noč, oziroma čimbolj tako, kakršne si želiš. ?

Summary
Event
Novo leto

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+