Del 1:Presneta poraščenost

Vsako oko ima svojega malarja, a vendar so dlake pri večini žensk nezaželene (vsaj na kakih 90% telesa 🤷‍♀️). Tako ponavadi same gledamo nase, kot tudi drugi (čeprav bi se mogli zase brigat).

Kaj vse smo že preizkusile

Sigurno nas je večina v rokah držala že britvico, ki je najbrž še vedno priljubljena metoda. Potem so tu še depilatorji, voski, kreme za odstranjevanje dlak, trakovi,.. S katerimi naj bi dosegle gladko kožo za dlje časa.

epiator skatla

Nekaj od tega sem jih preizkusila tudi sama, a moram reči, da so se dlake po odstranjevanju pojavile veliko prej, kot je bilo navedeno na embalaži. Ponavadi so mi tovrstni produkti tudi razdražili kožo. Zato danes za odstranjevanje dlak po nogah uporabljam epilator. Za ostale dele telesa pa še vedno britvico.

Kaj pa tole?

Nazadnje sem opazila nekaj čisto drugačnega, še ničesar podobnega do zdaj. In če nebi bil iz spletne trgovine, ki ji zaupam (preizkusila sem že nekaj super izdelkov iz te strani), se najbrž preizkušanja niti lotila nebi, ker sem bila že tolikokrat razočarana. Nasprotno – tokrat sem bila zelo zainteresirana.

Upočasnitev rasti dlak

Gre namreč za roll-on, za zaustavljanje rasti dlak na intimnih predelih. Rast naj bi se postopoma zmanjšala, po določenem času uporabe, pa naj bi dlake popolnoma izginile. Zagotovo ga bom uporabljala še naprej, če bom po določenem času zares opazila počasnejšo rast dlak, oziroma izginjanje le teh.

Zame bi bila to odlična rešitev, saj je moja koža po britju pikasta in razdražena. To me še posebej jezi poleti, kadar smuknem v kopalke. Dlak pa predolgo ne maram pustiti rasti. Ne pozimi, ne poleti. Tako, da je vse skupaj en začaran krog.

Roll-on Epil Xpress pa kožo le še dodatno navlaži in je ne naredi razdražene. O samem delovanju pa sporočim po nekaj mesecih uporabe. Držimo pesti 💪

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+