Slovenska bio kozmetika

V različnih letnih časih je skrb za kožo zelo pomembna. Tako, kot je iz določenih razlogov vlaženje pomembno pozimi, ob nizkih temperaturah, je potrebno tudi poleti, ko so temperature višje in ko se bolj izpostavljamo sončnim žarkom.

Zakaj poleti?

Navlažena koža bo bolj dovzetna za sončenje in lepo zagorelo polt, kot suha, saj jo izpostavljanje soncu še dodatno izsuši, zaradi česar je tudi bolj podvržena k opeklinam.

Imam svetlo polt in tudi zagorelost težko dosežem. A vseeno mi pri tem gre bolje, če kožo redno negujem. In sicer z rednim, a nežnim “pilingiranjem” in dobrim losjonom, oziroma mazilom za telo. Na žalost se zgodi, da mi ti večkrat naredijo več škode, kot koristi, saj se po določenih moja občutljiva koža le še dodatno izsuši. A s preizkušanjem kakovostne kozmetike odkrivam tudi odlične, koži namenjene produkte.

Zadnje čase zvečer po tuširanju pred spanjem uporabljam 100% naravno Bio mleko za nego telesa, katerega so še nadgradili, zaradi česar zdaj zelo prijetno diši.

Vsebuje same odlične ter izbrane sestavine, kot je olje BIO čajevca, verbene, BIO pomaranče in palmarose.

Slovenska bio kozmetika

Ob teh prijetnih vonjih se zvečer lažje potopim v prijeten spanec 😉

Kožo vlaži in pomirja ter deluje rahlo antiseptično, kar mi pomaga pri zatiranju mozoljčkov, ki se mi poleti radi pojavijo po potenju, med športnimi aktivnostmi.

Vse, ki vam je pomembno, kaj dajete na svojo kožo, vabim, da si ogledate spletno stran, oziroma spletno trgovino slovenske in k naravnemu usmerjene, znamke SEN 🌱

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+