Zakaj te popolne torbice v trgovinah nisem našla

Pojavile so se že nekaj let nazaj, pa še vedno nisem videla prav veliko žensk, ki bi nosile te izredno praktične in popolne torbice.

Morda koga spominjajo na tiste stare, pisane, ki jih je naša generacija nosila za v hribe, ko smo bili majhni. Morda si jih zaradi tega ženske ne drznejo nosit ?

Čeprav v resnici ponazarjajo čisto drugačen stil. Niso za prosti čas – no lahko so, a, ne za šport. Ampak za tisti prosti čas, ko želimo izgledati kar se da dobro, ko se odpravimo na kavo z najboljšo prijateljico. Takrat, ko se res super urediš sama zase.

Meni se zdijo super. In tu smo zato, da oblikujemo svoj slog, ne da ponavljamo za množico. In veseli me, da se v zadnjih letih to vedno bolj kaže.

Povežemo jih lahko v noro dobre imidže

Nekaj udobnega in fancy hkrati, enostavno, a toliko bolj posebno s tole opasnico. Takoj si jo zamislim s pleteno dolgo obleko z odpetim plaščem, da je v celoti izpostavljena in z letos tako popularnimi bulerji. Čista klasika z ne ravno klasičnim dodatkom ⤵️

Torbica za okrog pasu

Res sem zadovoljna z njo. Super tudi pride prav, ko greš v šoping.

Opasnica

Dovolj velika je da vanjo spravim denarnico za kartice, robčke, telefon, kakšno ličilo in žvečilne gumije. Pa še ostane prostor za kakšno malenkost. Nositi pa se jo da tudi obešeno čez ramo.

Odlična izbira se mi prav tako zdi za na take izlete, kadar s seboj ne potrebuješ veliko reči. Stvari okrog tvojega pasu pa bodo tako veliko bolj varno shranjene, kot v nahrbtniku. Pa še vse imaš bolj pri roki.

In morda ste tule tudi punce, ki se boste našle v stilu s tole bolj drzno kreacijo, ki jo lahko vidiš spodaj ⤵️

Nenavadne torbice

Tu te vinilke bi šle super skupaj z dolgim plaščem in bulerji ?

In še nasvet tedna ?

Upaj si obleči to, kar si in si pri tem dovoli počutiti se edinstveno. Dovoli si izstopati na svoj način. Konec koncev nismo na svetu zato, da bi izgledali enako, niti za to, da bi vsak bil vsakomur všeč. To se ne bo zgodilo niti v naslednjih milijonih letih.

Torbice so produkt naše ustvarjalke Tjaše, ki deluje pod imenom Poppy Bloom Forever. Na strani boš našla tudi nakit in še kaj drugega. In če ne želiš ničesar zamuditi, jo lahko spremljaš tudi na Facebooku.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+