Že imaš poletni “must have”

Če se kolikor toliko rada urediš, lahko veš, da je vsako sezono treba vsaj malo popestriti omaro, pa naj bo še tako polna.

Barve oblačil

Jaz vsakič rečem, da si ne bom nič kupila pa vseeno potem “posvojim” kakšen kos 😊 je pa res, da leto za letom postajam en malček bolj racionalna.

A danes dajmo racionalnost na stran, ker je včasih tako tudi prav. Vsi si moramo sem pa tja privoščiti nekaj, čisto brez slabe vesti.

Potiski, barve in vrnitev v preteklost

Že lani smo se srečevale z živalskimi potiski, ki pa letos še ne bodo šli iz mode. Leopardji je še posebej popularen, zgrešiti pa ne moreš niti z drugimi živalskimi vzorci.

Živalski vzorci 2019

Vračamo se tudi v preteklost – in sicer v osemdeseta. Z njimi pa tudi k neonskim barvam, ki na zagoreli koži izpadejo tako uau 🥰

Prav tako se tudi letos ne branimo pentelj, ki jih bo videti še in še.

Za na plažo

Tako, kot tudi za druga oblačila, veljajo ti trendi tudi za kopalke in tunike za na plažo. Krojev pa je na voljo nešteto.

školjke

Vsekakor so vedno bolj modne enodelne kopalke. Če si jih nisi privoščila prejšnja leta, si jih letos skoraj že moraš. Jaz sem si lani že ene. In moram priznati, da gre za izjemno praktičen kos. Super izgledajo namesto topa s kratkimi hlačami ali krilom (še posebej, če ima visok pas). Zelo uporabne pa so tudi, ko se na morju odpravimo na izlet, ko se vmes ustavljamo po plažah. Tako se lahko v vodi hitro ohladimo, ne, da bi se morale sploh kaj preoblačiti. Meni so lani tako super prišle na enodnevnem izletu z barko, ker smo se vmes hodili kopat.

Nenazadnje pa nekatere punce še vedno prisegajo zgolj na dvodelne kopalke. Te pa že leta niso več samo navaden bikini. Najdemo lahko nešteto variacij različnih krojev, potiskov, našitkov,.. . Take z visokim pasom, s čipkami, bleščicami, pentljami, resicami, volančki, tangice.. . in še in še.

Malo je takih punc, ki so s seboj popolnoma zadovoljne in samozavestne. Žal si zaradi tega ne drznemo izstopati na plaži, a zadnji čas je, da temu naredimo KONEC.

Pri tako veliki izbiri kopalkah se sigurno najdejo kakšne, ki laskajo tudi tvoji postavi. Le čas pri izbiri si je treba vzeti, in pregledati ponudbo. Bodi pozorna tudi na barvo, ki pristaja tvojemu tenu. In zagotovo boš našla take v katerih se boš počutila odlično, takšne v katerih boš odločno zakorakala na plažo ❣️

 

 

Leave a Reply

Ko napišem naslednji prispevek se slišiva po e-mailuSPREMLJAJ ME
+